top of page

Servicii

Interviu angajare Asia.jpg

Recrutare si Furnizare de Personal din Asia si Africa

Intelegem provocarile cu care va confruntati si necesitatea de optimizare si eficientizare a capitalului uman. De aceea, ne asiguram ca recrutam si furnizam cei mai buni candidati in stricta concordanta cu dorintele si criteriile de eligibilitate stabilite de dvs. Pe parcursul procesului de selectie, la cererea dvs., ne putem ocupa atat de intervievarea candidatilor dezirabili, cat si de incheierea contractelor de munca.

Consiliere si Intermediere

In etapa precontractuala, rolul nostru este sa ne asiguram ca aveti informatiile necesare privind costurile si etapele pe care le presupune angajarea de muncitori din Asia sau Africa.

 

Dupa semnarea contractului, pe intreaga durata a procesului de recrutare, vom asigura mijlocirea relatiei dintre dvs., agentia noastra, agentiile din Asia sau Africa si personalul recrutat. Totodata, va vom oferi asistenta permanenta si informatii cu privire la stadiul procedurii.

Consiliere si intermediere_edited.jpg
Pasaport .jpg

Imigrare

In vederea angajarii de forta de munca din Asia si Africa ne ocupam de efectuarea tuturor demersurilor necesare pentru echivalarea studiilor, emiterea avizelor de angajare sau a documentelor echivalente, acordam consultanta in vederea obtinerii vizelor de intrare in Romania, si, de asemenea, intocmim documentatia necesara pentru eliberarea permiselor de sedere.

bottom of page